Het recept is niet zo moeilijk: biscuitbodem, gevuld met een vulling naar smaak en afgesmeerd met botercreme (zie recepten).
En dan komt de creativiteit.
Wat ik meestal doe is een plaatje vergroten tot het juiste formaat, dan in delen knippen zodat ik uit de biscuit de onderdelen kan snijden. Als het model een beetje klopt ga ik vullen en afsmeren, en tenslotte per kleur (eerst de hoofdkleur) de ‘rolled fondant’ erop.
LS,
Wat een geweldige taart zeg. Mooi en stoer. Ik denk dat mijn zoon hem geweldig zou vinden. Zou ik het recept mogen?
Mvg Jacqueline Hopman
Hoi Jacqueline,
Het recept is niet zo moeilijk: biscuitbodem, gevuld met een vulling naar smaak en afgesmeerd met botercreme (zie recepten).
En dan komt de creativiteit.
Wat ik meestal doe is een plaatje vergroten tot het juiste formaat, dan in delen knippen zodat ik uit de biscuit de onderdelen kan snijden. Als het model een beetje klopt ga ik vullen en afsmeren, en tenslotte per kleur (eerst de hoofdkleur) de ‘rolled fondant’ erop.
Succes!
Chris