Vandaag vierde mijn schoomoeder haar 65e verjaardag met een High Tea in het Theeater van Trien van de Gest. Het leek Trien wel aardig als er ook taartjes van mij op de etagieres zouden staan. Nou, mij leek dat natuurlijk ook wel wat! Dus weer eens iets nieuws geprobeerd: drie lagen luchtige cake, gevuld met vanillemousse en aarbeienmousse, plakje marsepein en toen in blokjes van 4×4 gesneden en afgewerkt met suikerfondant. Wie mijn schoonmoeder kent, begrijpt dat daar roosjes op moesten! Roosjes zijn gemaakt van marsifon (half marsepein, half fondant)
Schitterende taartjes, een feest om naar te kijken (en voor je schoonmoeder om van te proeven). Mooie foto ook!
Iets ”kleins” (petit) ziet er toch ”groots” uit.
Prachtig werk Chris!
Heel mooi geworden, daar kan je trots op zijn. Ik hoop dat je schoonmoeder dat ook weet te waarderen. Ik had nog nooit van marsifon gehoord. Zou de dat zelf kunnen mengen.
Dieuwke
Jazeker Dieuwke, ik denk zelfs niet dat je het kunt kopen. Gewoon zelf even 1:1 door elkaar kneden.