Soms haal je je wilde ideeen in je kop. Naar aanleiding van een klein artikeltje in een ‘buitenleven tijdschrift’ ontstond het idee een minimarkt te organiseren in onze achtertuin. Toen we de eerste standhouders enthousiast hadden gekregen, werd de markt een feit.
Begin september stonden er in onze tuin 9 stands, varierend van gerookte paling en zalm, tot brocante, keramiek en het knutselen van je eigen bijenhotel.
De oven had ik de avond tevoren al flink opgestookt, de ochtend van de markt nog eens. Zo was is verzekerd van de hele dag voldoende warmte in de oven. Begonnen met melkbollen bloembroden, gevolgd door tartine met rozijnen, roasted garlic & rosemary bread en vervolgens heerlijke rondo’s en appeltaarten.
Om de markt samen met de standhouders gezellig af te sluiten werden er in de loop van de middag 3 flinke stoofpotten naast de rondo’s en taartjes in de oven geschoven, zodat we met een man of twintig heerlijk konden genieten van een heerlijke stofpot tot besluit van een heerlijke dag!