Hoi Petra, het is niet zo heel erg moeilijk. Ik vergroot altijd een plaatje tot de maat van de taart die ik wil gaan maken. Dan deel ik de figuur op in onderdelen om ze zo gunstig mogelijk uit de cake of het kapsel te snijden. Vervolgens de ‘brokken’ op een cakebord bij elkaar leggen en in model snijden en knippen. Nu kan je ze eventueel vullen, en vervolgens afsmeren met botercreme. Als je de creme even laat opstijven op een koele plaats, dan kan je daarna het oppervlak nog wat gladder afwerken. Vòòr het bekleden kan je kleine details nog maken met stukjes fondant. Tenslotte bekleden met rolled fondant of marsepein. Succes!
Alweer zo’n prachtige taart Chris…Je zult er vast nog wel veel meer complimenten voor gehad hebben.
Wat een fantastische taart, hoe is deze gemaakt? Daar ben ik heel nieuwsgierig naar.
Hoi Petra, het is niet zo heel erg moeilijk. Ik vergroot altijd een plaatje tot de maat van de taart die ik wil gaan maken. Dan deel ik de figuur op in onderdelen om ze zo gunstig mogelijk uit de cake of het kapsel te snijden. Vervolgens de ‘brokken’ op een cakebord bij elkaar leggen en in model snijden en knippen. Nu kan je ze eventueel vullen, en vervolgens afsmeren met botercreme. Als je de creme even laat opstijven op een koele plaats, dan kan je daarna het oppervlak nog wat gladder afwerken. Vòòr het bekleden kan je kleine details nog maken met stukjes fondant. Tenslotte bekleden met rolled fondant of marsepein. Succes!